fejléckép

Klub Hírek

ZafiraKlub Találkozó 2020 - Tápiószele -

Mint azt már megszokhatták a zafiraklub.hu olvasói, mint az minden találkozó után lenni szokott, most is született egy beszámoló a II. tápiószelei ZafiraKlub Hungary találkozójáról. 

Nem egy irodalmi művet írok, mikort ezt a blogbejegyzést készítem. Ennek ellenére, nehéz dolgom van mikor megpróbálom az olvasóknak átadni azt érzést írásban, amit mi, a II. ZafiraKlub Hungary találkozó résztvevői átéltünk. Nehéz szavakba önteni a baráti találkozások örömét, a csillogó autók látványát, a tombolahúzás izgalmát, a frissen sült kenyérlángos illatát...

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

Tápiószele neve már sokunknak ismerősen cseng. A településen lévő gyönyörűen parkosított, fákkal tarkított Népkert biztosította a találkozó helyszínét, ahol a megnyitón egy apró ajándékkal köszöntük meg a Klub nevében Dobos Imre György Polgármester Úrnak a támogatást, valamint hogy számunkra ezt a remek helyszínt biztosította. 

A rövid megnyitó után kezdődtek a találkozó programjai. Több család is bizonyította,hogy nem csak a Zafiráját, hanem a hasát is igen szereti! Elkezdődött a főzés - bográcsban - melyet a résztvevőkből összeállított zsűri kóstólt, és értékelt. 

Rendezvényünkön a Zafirák mellett helyet kaptak az idősebb Opelek is. A Magyar Veterán Opel Klub elhozta nekünk az Opel történelem egy darabját. Nekik köszönhetően kiállításra került néhány olyan modell, mely már akkor is az utakat rótta, amikor a mi autóink még a tervezőasztalon sem voltak. Tudtátok, hogy az Opel az autók előtt varrógépet (is) gyártott?! 


A folytatásban nem maradhatott ki a Zafirák szépségversenye sem. Sok szép autóból nehéz kiválasztani a legszebbeket. Az elmúlt időszak tapasztalataira alapozva, összeállítottunk a Hölgyekből, és Férfiakból álló Zsűrit. Közösen pontoztak, mindenki a maga szemszögéből nézve, saját értékrendje szerint pontozva értékelt, az összpontszám pedig adta az eredményt, mely a galériában, a fotók között megtekinthető. 

Nem lett volna teljes értékű a találkozó, ha nincs lehetőségünk megismerni a legújabb Zafira Life-ot! Köszönettel tartozunk az Opel Gyulai-nak, hogy elhozta Nekünk! Jelen lévő munkatársaik példamutatóan kedvesek, ügyfélcentrikusak voltak, szakértelemmel válaszoltak kérdéseimre. Kollégájukat még arra is sikerült rávennem, hogy egy rövid, rögtönzött videóban, mutassa be nekünk az új Zafirát, mondja el hol találhatjuk őket kérdés esetén. 
Figyelem! Ez egy amatőr videófelvétel, - (Hang nem tökéletes) . Értékét az adja, hogy ez nem egy jól beállított reklámfilm, melytől roskadozik az internet. Profi beállítás, forgatókönyv nélkül, rögtönözve mobiltelefonnal rögzítettük. Ilyen a Zafira Life az életben, műterem nélkül. Fogadjátok szeretettel, és ne feletkezzetek el feliratkozni csatornánkra! 
Nem múlhat el kulisszatitkok nélkül egyetlen találkozó sem. Ezúttal, partnerünk Gabófólia engedett bepillantást az autó fóliázás rejtelmeibe. Nagyobb munkára egy szabadtéri helyszínen természetesen nem volt lehetőség, de egy profi hátsólámpa fóliázást azért élőben megtekinthettünk. Fotók szintén a galériában találhatóak. 

A Zafira szépségverseny eredményén kívül volt egy még izgalmasabb pontja a találkozónak. Ez pedig a tombola sorsolás! 

Érdemes volt tombolajegyet vásárolni, mert támogatóinknak köszönhetően, a legszerencsésebbek gazdagabbak lettek egy-egy ajándékcsomaggal, vitorlázhatnak a Balatonon, vagy épp járhatják az országot egy vadonatúj Opellel! 

A tombolával jótékonykodtuk is. A ZafiraKlub Hungary a tombola teljes bevételét a helyi ÖTE számára ajánlotta fel. A Klub vezetőjeként enyém volt az a megtisztelő feladat, hogy ezt az összeget az ÖTE számára átadhattam. 

Köszönjük a tombolatárgyak felajánlását:
Opel Gyulai FŐDÍJ - Opel Grandland X tesztautó hétvégi használatra
INTI.hu  FŐDÍJ - Balatoni vitorlázás 6 fő részére
NetKlikk.hu AJÁNDÉKCSOMAGOK

 
A helyi Airsoft Egyesület jóvoltából az érdeklődők megismerkedhettek ezzel nagyszerű sportággal, kipróbálhatták az Airsoft fegyvereket.

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

Bár a főzőversenyen készült ételekből szinte mindenkinek jutott egy-egy adag étel, a Gabófaló kínálata mellett nem lehetett elmenni annélkül, hogy ne ennénk valamit. Kemencében sült kenyérlángos, óriás palacsinta, üdítő, kávé... Adott volt minden, hogy ne éhezzünk! :) 

Blogbejegyzésem azzal zárom, hogy a ZafiraKlub Hungary nevében megköszönöm Kormos László Úrnak, és családjának a rendezvény sikeréért tett erőfeszítéseket, a Csuka Családnak, és mindenkinek aki munkájával hozzájárult, köszönet Polgármester Úrnak, és minden támogatónknak. Köszönet a fotoportal.hu tulajdonosának, Schubert Dánielnek a fotókért, videókért, valamint köszönet Nektek, akik részt vettetek ezen a találkozón. Veletek együtt, mi vagyunk a ZafiraKlub Hungary ! 

Schubert János
admin[kukac]zafiraklub.hu

ZafiraKlub Találkozó 2020 -Galéria-

ÖTE
Opel Gyulai
Airsoft sátor
Gyermekprogram - csillámtetkó készítés
Hajrá Szele lecsója. Isteni!
Lámpafóliázás
Főzőverseny díjátadó
Díjazottak - Együtt a színpadon
Zafira szépségverseny - OPC kategória - 3.hely
Zafira szépségverseny - OPC kategória - 2.hely
Zafira szépségverseny - OPC kategória - 1.hely
Zafira szépségverseny - Széria kategória - 3.hely
Zafira szépségverseny - Széria kategória - 2.hely
Zafira szépségverseny - Széria kategória - 1.hely
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Zafira szépségverseny - Különdíj
Nem először ért el helyezést...
Tombola sorsolás
Tombola fődíj - Grandland X egy hétvégére.
Díjátadó.
Tombola fődíj - 6 személyes Balatoni hajózás nyertese.
<< vissza a bloghoz

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑