fejléckép

ZafiraKlub Találkozó 2019 - Zánka -

Kibéreltük a Balatont! Pontosabban, Zánkán annak egy pici szegletét, ahol megrendezésre került a II. ZafiraKlub-Hungary találkozó. Bár maga az autós találkozó 07.27 napjára volt szervezve, voltunk egy páran akik élvén azzal a lehetőséggel, hogy a helyszínen szállást is tudunk foglalni, már 1 nappal előbb megérkeztünk.

Nem maradhatott ki egy kis esti fotózás sem:
ZafiraKlub Találkozó Zánka

2019.07.27. (Szombat)
Borús időre, szemerkélő esőre ébredtünk. Miközben a reggeli kávét kortyoltuk, reménykedtünk benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk, és nem mossa el a találkozót az eső. Kegyes volt. Pár óra múlva, már élvezhettük a napsütést.

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

A délelőtt gyermek rajzversennyel indult.  A gyerekek lelkesen rajzoltak, nagyon szép alkotások születtek "Szüleim autója" témában. Annyira ügyesek voltak, hogy nem is lehetett eredményt hírdetni. Mivel mindenki első lett, járt a plüss figura, és az édesség mindenkinek! Az Találkozó "díszvendége" egy 1999-ben gyártott Zafira volt. Öröm volt látni, hogy egy 20 esztendős autó most is kitűnő állapotnak örvend, Tulajdonosa napi szinten használja autóját. Megtisztetetés volt számomra, hogy én adhattam át az Elaforg 2000 Kft ajándékát, egy komplett autó ápolási csomagot. 
20 Éves Zafira a Zánkai ZafiraKlub találkozón


Amit pedig sokan vártak...
15 óra magasságában elkeztünk felsorakozni.


Nem volt egyszerű. Először is egy hatalmas, fák nélküli területre volt szükségünk, ahová az összes autó elfér. Közel 2 órán keresztül igazgattuk az autókat, mire végre elnyerte végső formáját. 

Hogy mi volt a cél? Az alábbi videóból kiderül!

Kormos László Úr felajánlásának köszönhetően, összesen 8 db serleget adtunk át a résztvevőknek. A szavazó lapokon mindenki voksolhatott a számára leginkább tetszetős Zafirára, mind széria, mind pedig OPC kategóriában. A szavazatok összesítése után kiderül, hogy OPC kategóriában, a NOZ-xxx rendszámú autót most sem sikerült letaszítani az első helyről. Tulajdonosának ezúton is gratulálunk! 

A találkozó zárószáma a tombola volt. A NetKlikk.hu kft felajánlásának köszönhetően, számos értekes nyeremény mellett kisorsolásra került egy 2 fő, 2 éjszakára szóló wellness utalvány, félpanziós ellátással. 

A 20 éves autó szerencsét hozott Tulajdonosának. 

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 
Támogatóink: NetKlikk.hu   Elaforg 2000 kft   RobDesign   Kormos László

Partnereink: FotóPortál.hu   Rózsahegyi Róbert   

Tartsatok velünk a következő találkozón is!

Köszönjük, hogy velünk vagytok.

Schubert János
ZafiraKlub.hu<< vissza a bloghoz

Fel↑