fejléckép

ZafiraKlub Találkozó 2019.06.01.

Az előző évi MiniTalálkozók után, 2019.06.01-én megrendezésre került Tápiószelén az első
ZafiraKlub - Hungary neve alatt szervezett Zafira találkozó, mintegy 43 autó részvételével.
 

A találkozón történt események bemutatását azzal kezdem, hogy megköszönöm a ZafiraKlub-Hungary nevében mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez az esemény létrejöjjön, sikeres, és színes legyen. Figyelem, hosszú lesz a sor!

Köszönet illeti Tápiószele Polgármesteri Hivatalát, Képviselő Testületét, Polgármesterét, hogy a rendezvény helyszínét, valamint a szükséges eszközöket biztosította számunkra, valamint a helybéli Kormos László Urat aki a rendezvény főszervezője is volt egyben. 

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

Köszönjük a Rendőrség helyi képviselőjének, hogy időszakos jelenlétével ügyelt a találkozó biztonságára. Munkája mellett igen nagy örömet szerzett azoknak a gyermekeknek, akik beülhettek egy igazi rendőrautóba, sőt! Még a szirénát is használhatták! 

Ugyanilyen örömmel másztak a gyermekek egy igazi tűzoltó autó belsejébe, melyet a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület hozott a helyszínre. Köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat! Bár az egyesület tagjai felajánlották, azonban egy jelentkező sem volt közöttünk, aki kérte volna, hogy autóját a ~10-12 BAR-os vízágyú nyomásával lemossák. Majd talán jövőre... :) 

Színesítették programjainkat jelenlétükkel a helyi íjász csoport, valamint a szintén helyi veterán autósok csoportja. Bár veterán Zafirát még nem tudtak a helyi Veterán Autós csoport tagja kihozni, így is érdekes volt injektor, és motorvezérlő nélküli autókat látni. Lenyűgöző volt a mentőkutyások bemutatója! A ZafiraKlub - Hungary találkozó főszponzora, a netklikk.hu felajánlásával a rendezvény ideje alatt becsületkasszás jelleggel termékeket lehetett vásárolni. Az így összegyűlt összeget, kiegészítve 50.000 ft-ra, a netklikk.hu átutalta a ZafiraKlub nevében, a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének. 
Megtisztelő volt, hogy az MMSZOSZ Vezetője, még egy kis ajándék csomaggal is meglepett minket. 

Köszönjük a Retrosingers zenekar 2 órás fellépését, melynek nyomán élőben hallgathattuk a jobbnál jobb zenéket. 

A találkozón bemutatkozott a Rotinger féktárcsákat, és Kroon Oil olajakat, és autóápolási cikkeket forgalmazó Elaforg 2000 KFT. Köszönjük a tombolatárgyként felajánlott kedvezmény kupont, valamint az első hely mellé járó autóápolási csomagot! 

Köszönjük a fotoportal.hu szerkesztőjének, hogy vállalta a rendezvényünk megörökítését. 

Nagy tiszteletet érdemelnek a résztvevők, hiszen volt akinek műszakja a találkozó napján, hajnali fél 2-kor ért véget, de reggel fél 6-kor már találkoztunk Táton, hogy együtt induljunk, és időben érkezzünk a találkozóra. Más valakit a törött lába sem tartott vissza attól, hogy velünk legyen, sokan utaztak több száz km-t azért, hogy ezen a rendezvényen részt vegyenek.

A köszönet nyilvánítás után, pár gondolat az ZafiraKlub Találkozón történt eseményekről: 

- Igyekszünk minden találkozót egy picit másra, az előzőtől eltérőre szervezni. Egyhangúvá válna, ha minden Találkozón ugyanaz lenne a program. Ez a rendezvény nyitottabb volt, örömmel láttuk, hogy többen közösen bográcsoztak, beszélgettek, főztek. Mi is segíteni akartunk, ezért 13-15 óra között 27 fő a helyi művelődési házban, a véradáson is részt vett. Mivel túlzsúfolttá válna a rendezvény, ezúttal a játékok kimaradtak. De sebaj! Hamarosan, a következő találkozón (07.27-28) pont a játékoké lesz a főszerep.

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

- Zsűri tagjaink a nap folyamán járták a helyszínt, és pontozták az autókat. Nehéz dolguk volt a rengeteg szép autó közül kiválasztani a három legszebbet. Gyakran kellett keresni 1-1 olyan pontot, (pl egy szebb felni) ami elbillenthette a holtversenyből a mérleg nyelvét valamerre. Az értékelt autók 1-1 serleggel, az első helyezést elért autó tulajdonosát pedig a serleg mellett egy Kroon Oil autóápolási csomaggal ajándékoztuk meg, az Elaforg KFT jóvoltából. 

Lássuk a különdíjasunk, (4. helyezett) és a 3 legszebb autót:

Különdíjas:

III. helyezett:
3. helyezett

II. Helyezett:
2. helyezett

I Helyezett:
1 Helyezett


Az eredmény hírdetés, és a Retrosingers zenekar 2 órás előadása után következett a találkozó zárásaként a tombola sorsolás. Sokan izgatottan várták, hiszen a számtalan kisebb-nagyobb értékű ajándék mellett kisorsolásra került fődíjként egy drón is, a netklikk.hu jóvoltából.

Tiszteletben tartjuk személyiségi jogaid. Ha úgy érzed, hogy engedélyed, hozzájárulásod nélkül jelent meg rólad készült fotó, kérünk jelezd az admin@zafiraklub.hu címen. - Hirdetés - 
- - - - - - - - 

A végére pedig egy rövid összefoglaló videó, a találkozón történtekről:

NE felejts el feliratkozni csatornánkra!

Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat. 
Várunk a következő találkozón, 2019.07.27-28 napján. 

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VAGYTOK! 


<< vissza a bloghoz

Fel↑