fejléckép

Zafira Zlot - Zafira Találkozó

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy 2019.06.7-9 napján részt vehettem a Zafira Klub Polska által rendezett "VII OGÓLNOPOLSKI ZLOT" találkozón Lengyelországban, így hát Feleségemmel, és 2 gyermekemmel, köztük a 3 hónapos Balázzsal útrakeltünk. 

Otthonról elég nagy távolságot kell a találkozó helyszínéig megtenni, (kb 530 km) ezért hajnali 1 órakor indultunk, hogy némi pihenőt is közbeiktatva, 10 óra tájékán megérkezzünk. 

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

Utunk kevésbé jól indult, Szlovákia területén a hajnali sötétségben sikerült rágurulni valamire, ami szétcsapta a bal első keréken a gumit. Út szélén csomagtartóból minden kipakol, emelő, elakadásjelző háromszög elő, pótkerék leenged, felszerel, csomagok visszapakol, majd folytattunk utunkat Lengyelország felé. Kisautóm egyébkét sem nyert volna a szépségversenyen díjat, de a rozsdás pótkerék a bal elején, kimondottan sokat ront az összképen. 

Lengyelország gyönyörű! A rendezők egy szuper csendes tóparti kempingbe szervezték a találkozót. Mi is béreltünk egy ilyen háromszög alakú faházikót, mely minden kényelmi igényt kielégít.
A faházban több szoba is van, toalett, zuhanyzó, minden adott volt ahhoz, hogy kényelemben érezzük magunkat. Egy pici hátránya van, hogy a google maps alapján igen nehezen megtalálható. Nekünk sem ment könnyen, szerencsénkre egy épp a találkozóra igyekvő Lengyel Zafirás társ segített benne, így Őt követve szerencsésen megérkeztünk. 
A találkozó helyszínétől alig 2 percnyi gyaloglással elérhető a sétáló utca, ahol árusok sora várja a vendégeket. Mi is megkóstoltuk a gofrit, és a sült sajtot, mert ha itt járunk, azt nem lehet kihagyni. 

Lenyűgöző volt az a kedvesség, vendégszeretet, amivel minket fogadtak. Érkezésünkkor épp a féktárcsa hajító verseny zajlott, közben 5 kategóriában lehetett voksolni a találkozón részvevő Zafirákra. 

Zsűrizni, illetve autóra szavazni itt sem volt könnyű, hiszen gyönyörű állapotú széria, és OPC Zafirák álltak egymás mellett, melyből szinte lehetetlen a legszebbet kiválasztani. A nap zárása a díjkiosztóval, és egy közös grill partyval zárult. 

Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a rendezvényen, és bízom benne, hogy a jövőben is lesz közös Zafira Klub Polska, és Zafira Klub Hungary találkozó! 

Schubert János

- Hirdetés - 
- - - - - - - - << vissza a bloghoz

Fel↑