fejléckép

Tápiószele-MiniMeet-2019

Egyre többen mondják azt, (ami a szlogenünk is lehetne), hogy a ZafiraKlub-Hungary "egy jó csapat". Köszönet érte a csoport Tagjainak, valóban: az elmúlt 2 évben kialakult egy olyan "keménymag" akikkel szinte az ország bármely pontján létre tudunk hozni egy kisebb-nagyobb találkozót. 

Nem volt ez másképp 2019.09.14.-én sem, Tápiószelén jött össze a csoport pár tagja egy rövid MiniMeet-re. Ismét találkozhattunk a Zánkai találkozón 20 éves születésnapját ünneplő Zafirával, és büszke tulajdonosaival. Kiderült, hogy az autó 4 éve van a Család szolgálatában, és hogy 20 év után is megvan a szervíz füzete, melyben honvédségi pecsétek is találhatóak. 

A többi autó között természetesen ott állt az Anyataxi is, és örömmel fogadtuk azokat, akik most ismerkednek a ZafiraKlub-Hungary csoporttal, először vettek részt találkozón. 

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

A MiniMeet egyik fő eseménye a főzőverseny volt, melyre a ZafiraKlub-Hungary is nevezett. Hatalmas adag paprikás krumpli rotyogott az üstben, melyből minden résztvevőnek jutott egy-egy tányérral. A szigorú, neves szakácsokból álló zsűri is kóstolt, és értékelt. Különdíjat kaptunk, a "Legkülönlegesebb paprikáskrumpli" elkészítéséért. 

A díjat Kormos László vette át a ZafiraKlub-Hungary nevében: Köszönjük Tápiószele Városának, és Tarnavölgyi Úrnak a meghívást, Kormos László Úrnak a szervezés lebonyolítását, továbbá mindenkinek, aki közreműködött, részt vett ezen a találkozón. 

ZafiraKlub-Hungary
"Egy jó csapat!"

<< vissza a bloghoz

Fel↑