fejléckép

PEY-570

Anya Taxi története

Elérkezett a kocsivásárlás, de kijelentettem, hogy Opel nem kell. Első megálló egy Váci autókereskedés. Hát persze, hogy Opel Zafira volt az első amit megnéztünk. Váctól,Dunakeszi, Pestig minden autókereskedésbe benéztünk de nem volt autó ami tetszet volna. Így belementem, hogy Vácon a legelső autót megvegyük/Opel Zafira /. Amennyire nem akartam azóta annyira imádom. Idő közbe meglett az egyénisége és apa belement, hogy pink fekete legyen a felni.

- Hirdetés - 
- - - - - - - - 

Lányomtól kaptam egy táblát amin az "Anya taxi" felirat van így már neve is lett. Közben Apa talált egy csoportot amihez csatlakoztunk és igy lett egy második családunk is Zafira Hungary néven. Sikerült is eljutni egy találkozóra Tápiószelére, ami nagyon tetszet és rabjává váltunk. Következő nagytalin is ott voltunk Zánkán ami töb napos volt teli meglepetésekkel. Ilyen például amikor az autókat mint egy kirakót sorba állították hogy a magasból a ZAFIRA rajzolodjon ki ,és büszke vagyok hogy az én csodám is szerepelhetett benne. A nagy meglepetés a szépségverseny volt, reménykedtem egy különdijba de széria első helyezést kaptam. A csoport tagja lett egy család(Gábor és családja) Mohács környékéről és a klub meg lett hívva a Busójárásra persze mi ki nem hagytuk szerencsére mert nagy élményvolt volt.

A második nagytali Országtúra néven futott amin szintén ott voltunk, és egy felejthetetlen élményben volt részünk. Az utolsó talin különdijasak lettünk aminek szintén nagyon örültünk.
Mivel nem fiatal autó így jönnek a felujításra, cserére szoruló alkatrészek. Ki lett cserélve a kormánymű,lengéscsillapító hátsó,fékek,labdaszonda,Egr szelep,map szenzor,szelep dekni tömítés,termosztát ház,gömbcsukló,szilentek,kipufogó javítás,belső lápa korszerűsítés,hátsó lámpa csere,benzin szűrő,motorháztető karbonozás,ablak fólia. De van még erre az évre javítás. Olajat is cserélünk szűrővel együtt mert igen sokat megy. Tali elött szokot kapni egy kis motor mosást és polírozás. Mosni majdnem hetente szoktam apa szokta is mondani hogy el fog kopni. Hát ez lenne az Anya taxi története vagyis ami eszembe jutott.

Szabó-Kovács BrigittaMaradj velünk! Kattints ide, és nézd meg a többi autót is! ZafiraKlub.hu/garázs


<< vissza a bloghoz

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑