fejléckép

Kormány bőrözés

Tizenéves autónkon természetes folyamat az, hogy a kormány bőrözése a napsütés hatására megég, a használattól megkopik. Nekem régi álmom volt, hogy Zafirámba egyszer OPC kormány kerüljön. Nem azért, mert ezzel a kormánnyal jobban megy az autó, vagy kevesebbet fogyasztana, hanem azért, mert egyszerűen szebb, kényelmesebb ez a kormány. Akinek voltak már hasonló vágyai, az tudja, hogy szép darabot megfizethető áron igen nehéz találni. Addig kerestem én is, míg sikerült hirdetés alapján találnom egy árban is elfogadható darabot. Mivel a megvásárolt kormányomon igen erősen mutatkoztak az elhasználódás jelei, úgy döntöttem, hogy beépítés előtt újra bőröztetem. 


Hirdetés - - -


Választásom egy maglódi cégre esett, ahol hihetetlenül szép munkát végeztek. Elképzelésem sem volt, hogy miként is kerül majd egy új bőr-bevonat a kormányra, ezért örömmel vettem a Cégtulajdonos felajánlását. Megnézhetem! 

A kormányt az udvaron 3 perc alatt kiszerelték, majd indultunk hátra a műhelybe. Az ajtón belépve egy olyan kis manufaktúra tárult elém, melyről el sem hittem, hogy manapság még létezik. Aki azt hinné, hogy vásárlóként egyszerű dolga van ebben a műhelyben, nos az téved. Első lépésként ki kellett választanom azt a bőrt a rengeteg közül amely hamarosan a kormányomra kerül. Választék volt bőven. Sima bőr, perforált, többféle színkombináció. Némi tépelődés után úgy döntöttem, hogy azt szeretném, ha az új kormányom a lehető legjobban hasonlítana az eredetire. Természetesen, a cérna színe is választható. 

Első lépésként, megszabadították kormányom a régi bőrtől:


Itt minden kézzel készül, hihetetlen tudással, és ügyességgel. Az új bőrt rászabták a kormányra:


Már majdnem kész:
Kormány bőrözés

A végeredmény pedig:
Kormány bőrözés


Miután a kész kormányom visszaszerelték az autóba, a számla mellé megkaptam az 1 év garanciát igazoló papírt, valamint a kezelési útmutatót. 

Köszönöm a remek munkát!
Kapcsolat: Kormány Bőrözés Maglód
<< vissza a bloghoz

Fel↑