fejléckép

2021 - Évzáró

Miközben a laptop előtt ülve, mélyenszántó gondolataimhoz keresem az ekét, eszembe jut a  tavalyi évösszegző. Bár nagyon bíztunk benne, hogy 2021 évben, a Covidról, járványról, korlátozásokról már csak múltidőben beszélhetünk, ám ezirányú vágyaink most nem váltak valóra. 

A nehézségek ellenére azonban, sikerült a két jelentősebb rendezvényünknet megtartani: A Tápiószelei ZKH Találkozót, és az Országtúrát

Három esztendővel ezelőtt Tápiószele neve nem jelentett többet számunkra egy település nevénél. Azonban Kormos László áldozatos munkájának köszönhetően, mára a legtöbb Zafirás társunk tudja, hogy minden évben itt kerül megrendezésre az ország legnagyobb Zafira találkozója! Erre a rendezvényre, az ország több pontjáról, (esetenként az ország határain túlról) érkeznek márkatársak azért, hogy ezt a napot együtt töltsük. A hagyományoknak megfelelően, a zsűri által legszebbnek, különlegesnek ítélt autók tulajdonosai 1-1 kupával térhettek haza. Akinek ez most nem sikerült díjat bezsebelnie, ne csüggedjen! Még több mint fél év van a következő találkozóig, ahol mindenki megmutathatja, milyen szép is egy Zafira! Rendhagyó volt idén az autós fotózás, valamint, hogy Laci Barátunk autójából színpadi díszlet lett. A találkozóról videókat, fotókat, részletes leírást a Klub Hírek menüpont alatt találsz.
Köszönjük Kormos Lászlónak, Tápiószele Polgármesterének, az ÖTE-nek, valamint mindenkinek aki hozzájárult a találkozó sikeréhez. 


- Hirdetés - 
- - - - - - - - 


Augusztusban már nem csak néztük az autókat, próbára is tettük a Zafirákat. 2021-ben immáron második alkalommal került megrendezésre az Országtúra. Hét nap alatt, egy szuper csapattal, megközelítőleg 1000 km távon megfordultunk Magyarország számos pontján. Jártunk borvidéken, gyógyfürdőben, főztünk bográcsban, sütöttünk sótömbön, kirándultunk, túráztunk, számtalan felejthetlen élménnyel lettünk gazdagabbak!  Jövőre folytatjuk, tervezzük a III. Országtúrát!   www.orszagtura.hu 


Idén először, bár remélhetőleg hagyományteremtő jelleggel mi is csatlakoztunk a MikulásGyár adomány-gyűjtő akciójához. Összetartó autós csoportként több karton lisztet, cukrot, száraztésztát, tartós élelmiszert, ruhaneműt adtunk át a MikulásGyár önkénteseinek, hogy ezzel is segítsünk a rászoruló emberek ünnepét egy picit szebbé varázsolni. 
Köszönjük Mindenkinek aki eljött, adományozott.

A fotó kattintásra új ablakban megnyílik.


A végén pedig szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki szervezőként,  támogatóként, résztvevőként, vagy bármilyen módon hozzájárult a ZafiraKlub Hungary sikeréhez. Számítunk rátok a jövőben is, mert: veletek együtt, mi vagyunk a ZafiraKlub Hungary!  

Sikerekben gazdag, hibakódmentes boldog új esztendőt kívánok a ZafiraKlub Hungary nevében.
Schubert János

Iratkozz fel csatornánkra, és értesülj elsőként a legújabb feltöltésekről! 
YouTube csatornánk ide kattintva elérhető

<< vissza a bloghoz

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑