fejléckép

2020 - Évzáró

Sziasztok Zafirások

Pár nap múlva véget ér az esztendő, így hát eljött egy rövid évösszegző ideje. Bízom benne, hogy ez a cikk mindenkit jó egészségben talál. Írom ezt annak kapcsán, mert egy kegyetlen vírusjárvánnyal indult a 2020 év. Tavasszal leállt az ország, otthon maradásra buzdított a rádió, a TV, így mi is otthon maradtunk. 
De hogy ne legyen unalmas a négy fal között töltött idő, #papírzafit hajtogattunk. Számos kreatív papírautó született, melyet megtaláltok a #ZafiraKlub-Hungary csoportban. 


- Hirdetés - 
- - - - - - - - 


A 2020 évben, a weboldalon lévő cikkek közül a #KZ-Kipugó cikkem volt a legmegosztóbb. Teszteltük, mértük a Zoltán által gyártott kipufogót, mely kapott hideget-meleget. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre, tapasztalatokra, olvasd el a teljes cikket a zafiraklub.hu weboldalon. A cikk 2021 elején frissül, újabb teszteknek vetjük alá a kipugó dob tudását, mind a teljesítmény, mind pedig fogyasztásra gyakorolt hatása tekintetben, de természetesen a tartósságáról is beszélni fogunk. Kövesd a cikket! 


Számunkra azonban a 2020 évet nem a világjárvány teszi emlékezetessé! A Csoport Tagjaival közösen megálmodtuk, megterveztük, majd kiviteleztük az első #országtúra programot. Zafiráinkkal átszeltük az országot, felkerestünk számos látványosságot, együtt utaztunk, közösen főztünk, buliztunk, együtt voltunk esőben, napsütésben.  Az #országtúra azonban itt nem ért véget! Mert amíg titkokat rejt e térkép, addig újabb kalandok várnak ránk! Regisztáltuk az orszagtura.hu domain nevet, ahol 2021 elejétől gyűjtük az ötleteket, készítjük a következő országtúra tervét. 


Ebben az esztendőben is tovább fejlődtünk. Sokan ragasztották büszkén autójukra a #ZafiraKlub Hungary logóját, csatlakoztak a csoporthoz, vettek részt a találkozón, melyet ezúton is köszönünk. 
2020-ban már második alkalommal rendeztük meg Zafira Tulajdonosok Talákozóját, Tápiószelén. Minden eddiginél több Zafirás gyűlt össze a Népkertben, hogy együtt töltsön egy napot a többi Márkatárssal. Autó-szépségverseny, megismertük az új Zafirát, tombola, jó hangulat. A találkozóról részletesen ide kattintva olvashatsz. 

Ezt a cikket úgy állítottam össze, hogy a #-el kezdődő, aláhúzott, indigókék színnel jelölt linkekre kattintva, - amennyiben kíváncsi vagy az adott témára - bővebben is találsz leírást. 

Köszönjük Tápiószele Polgármesterének támogatását, Kormos László, -és Családjának- a szervezést, az Opel Gyulainak, hogy elhozták a rendezvényre az új Zafirát. Köszönet #fotoportal.hu oldalnak a rendezvény megörökítéséért, a netklikk.hu kft-nek a tombolatárgyakért. 
Köszünjük mindenkinek, aki támogatásával, munkájával hozzájárult a közösség sikeréhez. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az országtúrán, és/vagy a találkozókon. 

Veletek együtt, mi vagyunk a ZafiraKlub Hungary. Számítunk rátok a jövőben is!

Ezzel a mondattal kívánok Mindenkinek áldott Karácsonyi ünnepet, és sikerekben gazdag,  boldog új esztendőt!

Schubert János
ZafiraKlub.hu
<< vissza a bloghoz

Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑